Our advice to PM (for the benefits of UMNO & all the people)

Our advice to PM (for the benefits of UMNO & all the people)

Tuesday, May 11, 2010

Paksa or sukarela or Paksa Rela, liwat tetap liwat tetap laknat!

Oleh gelagat anwar

Ramai juga yang keliru di dalam mahkamah hari ini - takkanlah setelah sekian lama menyusun bahan kes, memastikan segalanya berada di dalam keadaan yang baik; pihak pendakwaraya boleh terlepas pandang bahawa tidak ada 'keselarian' antara pertuduhan dan laporan Saiful kepada pihak Polis. Menuruti pengalaman Dato' Yusof dan pasukan pendakwaraya; itu adalah sesuatu yang sangat 'remote' dan hampir mustahil.
Tuan/Puan perlu sedar bahawa di dalam mahkamah - pihak pendakwaraya telahpun memberikan hujah bahawa 'soal sukarela atau paksa' itu adalah perkara yang tidak perlu sangat dipertikai. Yang mahu dibuktikan oleh pendakwaraya, 'barang baik' DSAI masuk ke dubur Saiful Bukhari. Noktah.

Kalau itu dapat dibuktikan; ia akan membawa makna dua makna sahaja - bahawa DSAI adalah seorang homoseksual tegar; ataupun seorang majikan yang sanggup 'merogol' anak buahnya. Kalau Saiful boleh kena; apakah selama ini sesiapa sahaja 'jambu' yang bekerja di dalam kem Anwar juga pernah mendapat layanan 'anal sex'?

Bezanya, adalah samada ianya dilakukan secara sukarela atau paksa. Ataupun pada mulanya paksaan; tetapi apabila sampai ke peringkat 'sedap' di dalam hubungan tersebut - maka, dengan relanya lah dubur itu disondol oleh DSAI.

Memangnya Anwar happy dan seronok hari ini. Selepas sahaja Hakim menangguhkan mahkamah; Anwar pantas mendapatkan Sankaran dan Karpal; bersalaman sambil ketawa besar kononnya dengan 'KESILAPAN' yang dilakukan oleh pendakwaraya.

Anwar ketawa terbahak-bahak - membayangkan bahawa kes sodomi ini tidak tepat; yang tepat adalah 'anal sex'. Maknanya, Anwar memang melakukan LIWAT? Tetapi secara sukarela.

Kalau benar dilakukan secara 'non consensual', secara paksa - maka 377C lebih wajar dikenakan kepada Anwar. Mengapa agaknya pihak AG menggunakan 377B? Ini bagi membuktikan bahawa kejadian ini sudah berlaku sekian lama. Bukan once off. Ayat, 'Can I Fuck YOU Today' itu dah macam biasa sangat dengar.

Anwar lupa satu perkara, beza B dan C - itu akan mendatankan malapetaka 'public relations' yang besar kepada dirinya. Malapetaka nya adalah, Anwar dan kumpulan peguamnya mengakui bahawa 'seks luar tabie', Anwar dan Saiful dilakukan secara 'consensual'; bukan paksaan. Maknanya, Anwar memang seorang homoseks tegar.

Ini adalah imperatif dan nilaian pandangan yang ada. Makanya, tukar B ke C; tidak mendatangkan makna apa-apa kecuali mengesahkan 'orientasi seksual' seorang yang bernama Anwar Ibrahim.

'Homosexual', 'gay', 'lesbian', 'straight' - what do they mean?

The term 'homosexual' is not nowadays sex specific. It was first used by Victorian scientists who regarded same-sex attraction and sexual behaviour as symptoms of mental disorders or moral deficiency.1 Homosexual men and women decided to use the term 'gay' in order to distance themselves from being labelled as somehow abnormal or ill. In fact, some people find the term 'homosexual' insulting and abusive and object to its use.

Generally, the terms 'gay' and 'lesbian' are seen as being less laden with negative implications than 'homosexual'. The term 'gay' is used to describe both homosexual men and lesbian women but has become particularly associated with homosexual men. Its derivation is unclear but may come from the nineteenth century French slang for a homosexual man 'gaie'. Throughout the last century it has been used as a sort of code word between homosexual men.
How do you define homosexuality?

Although it would appear to be simple, on closer examination defining homosexuality is more complex. Young people writing to magazine problem pages seem to define homosexuality using three criteria:
having sexual feelings towards other people of the same sex
sexual behaviour with people of the same sex
and describing oneself as homosexual (identity)

It can be helpful to think of these elements of a person's sexuality in a visual way. It is possible to conceive of sexual feelings, identity and behaviour as three circles which overlap to varying degrees depending on the individual.

377B atau 377C TIDAK PENTING pada ketika ini - selain daripada membuktikan bahawa 'barang baik' Anwar sudah berada di dalam dubur Saiful; samada air mani tersebut direlakan dipancut di celahan situ; atau dipaksa sudah tidak lagi penting.

Anwar kena memikirkan implikasi PR kepada apa yang berlaku di mahkamah tadi. Anwar mungkin BUKAN seorang 'SODOMIST'; tetapi CONFIRM seorang GAY (gaie, dalam bahasa Perancis) dalam istilah sebenar.

Memang kurang enak untuk difikirkan - tapi itulah hakikatnya. Sesetengah orang lebih rela digelar GAY daripada SODOMIST. Tak gitu Pak Sheikh?

gelagatanwar

No comments:

Post a Comment